talent

Enthousiast geworden door het zien of horen van een productie, door de website of bij toeval op de site gekomen? We willen u graag in een persoonlijk gesprek vertellen wat lid worden van ODES inhoudt en laten zien wat het ODES gevoel betekent. De samenstelling van de leden bestaat uit een bont gezelschap van jong en oud, van mensen die een jaar lid zijn, tot leden die al vijftig jaar lid zijn.

Het koor repeteert elke week op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur onder leiding van repetitor Miroslav Dimitrov. Voor solisten is de vaste repetitie avond maandag, eveneens van 20.00 uur tot 22.30 uur. Gedurende het jaar worden op de woensdagavonden de koorstukken gerepeteerd. Wanneer het niveau goed genoeg is beginnen de regie repetities en krijgt de operette, onder leiding van Dick Schaar, zijn uiteindelijke vorm. Het kan in de laatste maanden voorkomen dat er meerdere avonden per week gerepeteerd wordt, over het algemeen maandag en woensdag.

ODES kent ook vele werkgroepen waarin u actief kunt zijn. Zo zijn er werkgroepen voor het maken van kleding, het bouwen van decors, de redactie van het verenigingsblad "de muzieknoot" etc. etc. Ook is ODES niet alleen zingend en spelend actief op het toneel, ook de dansgroep maakt elk jaar deel uit van de voorstelling. Jaarlijks vinden hier audities voor plaats waarna onder leiding van choreografe Judith Klanker de repetities plaatsvinden.

Stuur een e-mail naar het secretariaat, Linda Leferink-Mol, en wij nemen graag contact met u op. Wilt u eens een repetitie bijwonen? Dat kan uiteraard ook. Wij repeteren in de Henk van Es zaal van Ipse de Bruggen, Beresteinlaan 110 in Den Haag. Ook hierbij geldt dat wanneer u een e-mail stuurt waarin u dit aangeeft wij u graag ontvangen met een kop koffie en wordt u door een bestuurslid te woord gestaan en kunt u eventueel uw vragen stellen. Het e-mail adres van het secretariaat is secretaris@odes.nl.